2016年11月9日星期三

Adakah anda tahu bahawa yogurt hidup mesti diangkut dalam trak sejuk?

Apakah bakteria hidup yogurt? susu Live adalah susu yang dihasilkan oleh bakteria asid laktik selepas penapaian produk tenusu, kualiti susu yang tidak dapat ditandingi oleh milk.As biasa proses penapaian, bakteria asid laktik boleh menghasilkan beberapa protease protease dalam susu untuk menghasilkan badan lebih manusia The peptida diperlukan dan bahagian asid amino yang lebih munasabah, supaya protein susu mempunyai yang lebih baik fisiologi value.Legal sebenar susu, kandungan protein ≥ 2.3%, kandungan lemak ≥ 2.5%, pepejal susu tanpa lemak ≥ 6.5%, tidak menambah apa-apa bahan pengawet , setiap 100 ml mengandungi ≥ 300 juta strain bermanfaat dalam badan manusia, mereka memasuki tubuh manusia boleh memperbaiki persekitaran gastrousus, mengimbangi asid-bes, membersihkan sisa usus, menghalang pertumbuhan bakteria berbahaya usus, bermain Pada tubuh manusia adalah amat berguna role.As yogurt hidup pada suhu bilik akan terus menghasilkan asid, dan akhirnya pertumbuhan mereka juga menghalang dan secara beransur-ansur mati. Dalam usaha untuk memperlahankan kadar sel-sel yang berdaya maju dan untuk mengelakkan produk asid, yogurt sebenar mesti Isuzu trak sejuk, Dan diletakkan dalam simpanan peti sejuk dan jualan. Walaupun begitu, selepas seminggu, bilangan sel-sel yang berdaya maju akan masih merosot sebanyak kira-kira satu perintah magnitud. Oleh itu, jika anda mengambil berat tentang bilangan bakteria hidup, yogurt untuk mencuba untuk membeli segar hanya kos efektif. Dalam kes ini, 

Terdapat ramai pengguna sering dijumpai dalam yogurt supermarket dibekukan itu mengecap lebih asid, yang biasanya kerana gudang penyimpanan supermarket tiada keadaan penyejukan, atau untuk menyelamatkan yogurt secara langsung di luar penyimpanan peti sejuk, selepas satu tempoh masa ke dalam rak penyimpanan sejuk To. Pada masa ini bilangan sel-sel yang berdaya maju mesti telah dikurangkan dengan ketara. Terdapat beberapa pasar raya terus kepada keperluan yogurt beku yang dijual pada suhu bilik, yang tidak berkaitan dengan peruntukan yang berkaitan. Perkara 33, Peraturan-Peraturan Keselamatan Makanan Beijing menyatakan bahawa penyejukan dan pembekuan peralatan dan kemudahan yang disimpan, diangkut dan dijual mengikut peruntukan untuk krioawetan hendaklah dilengkapi dengan penyejuk dan peralatan pembekuan dan kemudahan sepadan dengan skala operasi mereka dan bahan makanan, kerana serta kemudahan dengan ukuran yang berterusan dan rekod Fungsi suhu peranti, dan untuk memastikan operasi normal, tidak boleh ditutup tanpa sebab; kelengkapan atau peranti kegagalan, makanan yang terlibat perlu diuji untuk memastikan bahawa makanan yang bukan disebabkan oleh kegagalan perubahan kualiti. pengendali makanan hendaklah dilengkapi dengan penyimpanan dan pemasaran di dalam peti sejuk yang sesuai untuk skala operasi mereka, dan suhu penyejukan hendaklah mematuhi keperluan Pelabelan Makanan dan melahirkan Peraturan Of keadaan penyimpanan. Pengendali makanan hendaklah mengujudkan satu sistem pengurusan dalaman untuk jualan rantaian sejuk. Untuk makanan disimpan pada suhu rendah, suhu barang perlu diperiksa mengikut suhu penyimpanan yang dinyatakan dalam label. Apabila menjual, makanan yang perlu disimpan mengikut kapasiti penyimpanan trak peti sejuk peralatan. syarat krioawetan. Jika keadaan serius, ia boleh diperintah untuk menggantung pengeluaran atau untuk menggantung perniagaan sehingga lesen itu dibatalkan. Jika keadaan serius, ia boleh diperintah untuk menggantung perniagaan bagi tempoh masa yang tetap dan membatalkan lesen itu. Mendapati bahawa pelanggaran Ordinan itu, pengguna boleh melaporkan kepada aduan Perdagangan dan Industri Biro. 

Hubei Changjie Tujuan Khas Kenderaan Co Ltd 
Nama Kenalan: Suan Yin 
E-mel: cj802@urspv.com 
Telefon bimbit: +8613886881673 
Tel: + (00) 867.223.229.933

没有评论:

发表评论